شرکت اجمل Ajmal


با مروری بر داستان شکل‌گیری ajmalperfume دریافتیم که سفر عطر اجمل که توسط مرحوم حاجی اجمل علی در اوایل دهه 1950 در آسام هند تأسیس شد، داستان «کشاورز تا عطرساز» است. به لطف چشم انداز مرحوم حاجی اجمل علی و فداکاری بی‌دریغ مرحوم حاجی اجمل علی به صنعت عطرسازی، عطرهای برند اجمل از یک خانه تجاری ساده به یک شرکت چند میلیون دلاری تبدیل شده است. در ادامه درباره برند اجمل صحبت می‌کنیم و شما را با این برند آشنا می‌کنیم.

مرحوم حاجی اجمل علی تجارت عطر خود را با 500 روپیه (25 Dh25) در هند شروع کرد و سپس در اوایل دهه 1960 به امارات رسید. امروزه کسب و کار خانوادگی این برند، یک نهاد شرکتی چند میلیون دلاری است. کار عاشقانه او، عطر اجمل، به عنوان گواهی بر پشتکار و ذکاوت تجاری او ایستاده است. امروزه، کسب و کار خانوادگی برند اجمل که دفتر مرکزی آن در خارج از دبی، امارات متحده عربی قرار دارد با اشتیاق نسل دوم و سوم اجمل‌ها هدایت می‌شود.

معرفی برند اجمل

اجمل، یک برند مشهور در دنیای عطر است که با میراث غنی و تعهد خود به ساخت رایحه‌های استثنایی، نشانی محو نشدنی در این صنعت بر جای گذاشته است. اجمل که در سال 1950 در امارات متحده عربی تأسیس شد، پیوسته تلاش کرده است تا عطرهای منحصر به فرد و فریبنده‌ای خلق کند که ذات خاورمیانه را منعکس کند و در عین حال برای مخاطبان جهانی جذاب باشد.

این برند با میراثی بیش از نیم قرن، مترادف با کیفیت، تجمل و پیچیدگی شده است و طرفداران وفادار و علاقه‌مندان به عطر را در سراسر جهان به دست آورده است. تعهد برند اجمل به استفاده از بهترین ترکیبات و تکنیک‌های ترکیبی استادانه، باعث ایجاد طیف گسترده‌ای از رایحه‌ها شده است که سلیقه‌ها و ترجیحات مختلف را برآورده می‌کند و این ویژگث آن را به نمادی از ظرافت و شکوه در دنیای عطر تبدیل کرده است.

میراث برند اجمل

هر کدام از افراد نسل دوم و سوم برند اجمل، نقش کلیدی در توسعه و رشد این برند دارند. در مجموع، عطر برند اجمل دارای میراث غنی است که از طریق تقریباً هفت دهه تجربه و دانش در هنر پیچیده عطرسازی به دست آمده است. این برند یک مبتکر واقعی و یک پیشگام در ایجاد بازاریابی محصولات عطر برای مشتریان جهانی است. ماموریت اصلی این برند، تشویق خلاقیت، نوآوری و بهبود مستمر اتخاذ شیوه‌هایی است که از نظر اخلاقی و اجتماعی و همچنین از نظر زیست محیطی مسئول هستند.

تاسیس برند اجمل

برند اجمل ادکلن در اوایل دهه 1950 توسط مرحوم حاجی اجمل علی در ایالت آسام در شمال شرقی هند تاسیس شد. این شرکت به عنوان یک کسب و کار کوچک با سرمایه 500 روپیه (25 درهم به نرخ امروز) در ایالت محل سکونت او قبل از نقل مکان به پایتخت تجاری هند، بمبئی، شروع به کار کرد. اولین فروشگاه این برند در دبی در سال 1976 راه اندازی شد.

رشد برند نیز تدریجی و پیوسته بود. برند اجمل اکنون بیش از 280 فروشگاه در سراسر منطقه دارد و دارای شبکه صادراتی ایت که 45 کشور در سراسر جهان را پوشش می‌دهد. عبدالله اجمل، قائم مقام مدیر عامل عطرسازی و بزرگ‌ترین نسل سوم اجمل‌ها، گفته است که به لطف دیدگاه پدربزرگم، مرحوم حاجی اجمل علی و فداکاری بی‌دریغ ایشان در صنعت عطرسازی، ما در این تجارت رشد کرده‌ایم.

پیروی برند اجمل از مسیر بزرگان

به نقل از gulfnews برای شما مثالی می‌زنیم که چگونه بزرگان، برای برند اجمل اهداف تعیین می‌کردند. آن‌ها به ما می‌گفتند: ما شما را از گاری گاو به ماشین بی ام و رساندیم. حالا نوبت شما است که ما را از BMW به هواپیمای بوئینگ ببرید. ما امیدواریم که این را به فرزندان خود نیز منتقل کنیم.» این جمله از عبدالله است که خانواده‌اش اهل آسام هستند.

پدر عبدالله، محمد امیرالدین اجمل، 73 ساله، مدیر عامل عطر اجمل، که قدیمی‌ترین نسل دوم اجمل‌ها است، گفت: «عود در حیاط خلوت ما در هند بود. کسب و کار ما اینگونه شروع شد، یعنی با عود و روغن‌های مختلف آن. پدرم، مرحوم حاجی اجمل، سپس به بمبئی (بمبئی کنونی) نقل مکان کرد تا در یک آپارتمان کوچک روغن‌ها را مخلوط کند.

در دهه 1950 بازرگانان خلیج فارس برای ادویه، منسوجات و عطر به هند می‌آمدند. پدرم با آن‌ها ارتباط برقرار کرد و عود و عطار خودمان را معرفی کرد. یک روز تصمیم گرفت به این نقطه از جهان سفر کند و در سال 1961 در شارجه فرود آمد. در طول این سفر با بازرگانان و برخی از رهبران ملاقات کرد. به گفته محمد امیرالدین اجمل، مدیر عامل عطر اجمل، پدرم با برخی از تاجران اماراتی بسیار نزدیک بود.

تجارت در خلیج در آن زمان بر مروارید متمرکز بود. شش سال طول کشید تا خودمان را تثبیت کنیم. ما با پول به اینجا نیامدیم. ما باید مردم را از کاری که انجام می‌دادیم متقاعد می‌کردیم. ما از طریق دلال‌ها کار می‌کردیم. هنگامی که جنگ خلیج فارس شروع شد، جمع‌آوری پرداخت‌ها به یک چالش تبدیل شد. برخی از دلالان حمله به کویت را بهانه‌ای برای تأخیر در پرداخت قرار دادند.